top of page

Le Lapin waterkoker tentoongesteld tijdens de Dutch Design WeekDe Dutch Design Week (DDW) is een van de meest invloedrijke design events ter wereld. Gedurende negen dagen presenteren heel veel ontwerpers hun werk verspreid over heel veel locaties in Eindhoven.


Verspreid over zo’n 100 locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

Tijdens een bezoek aan DDW zie en ervaar je het ontwerp van de toekomst en de toekomst van ontwerp. Tijdens het evenement komen alle denkbare disciplines en aspecten van design aan bod, maar de nadruk ligt altijd op experiment, vernieuwing en samenwerking.


In hal 3 was een tentoonstelling ingericht over de GIO-awards 2023. Het hebben verkrijgen van een GIO-award staat voor het hebben van een goed industrieel ontworpen product. Zie ook onze eerdere blog waarbij we met trots de ontvangst van een GIO-award voor onze Le Lapin waterkoker beschrijven. Ons product stond er mooi bij tijdens deze tentoonstelling. En ook leuk: onze Koningin Maxima kwam op bezoek!:
SEO tags: Le Lapin Kitchenware, Le Lapin elektrische waterkoker, Le Lapin waterkoker, Design waterkokers, Design keuken artikelen

Comments


bottom of page