top of page

Le Lapin ontvangt internationale Design Award: IF-Award 2024Het Le Lapin ontwerp is winnaar van de iF DESIGN AWARD 2024!

Elk jaar organiseert 's werelds oudste onafhankelijke designorganisatie, het in Hannover gevestigde iF International Forum Design GmbH, de iF DESIGN AWARD.[uw bedrijf] is dit jaar winnaar van de iF DESIGN AWARD, de wereldberoemde designprijs. Het winnende product, [product/project], won in de discipline [discipline], in de categorie [categorie].

Het Le Lapin ontwerp kon de 132-koppige jury, bestaande uit onafhankelijke experts wereldwijd, overtuigen met de unieke vormgeving, kwaliteit en functionaliteit van het ontwerp.

Voor de de IF-Award werden bijna 11.000 inzendingen uit 72 landen ingediend in de hoop het kwaliteitszegel te mogen ontvangen. Slechts een select deel (40%) van de inzendingen ontving de uiteindelijk de prestigieuze IF-award.


Meer informatie over de Le Lapin inzending is te vinden op “Winners & iF Ranking” .


Over de IF-DESIGN AWARD.

Sinds 1954 is de iF DESIGN AWARD een erkend kwaliteitskeurmerk voor uitstekend design.

Het merk iF Design staat wereldwijd bekend om uitstekende designprestaties en is een van de belangrijkste designprijzen ter wereld. Het beloont designprestatie in alle disciplines: product-, verpakkings-, communicatie- en service-design, architectuur en interieurontwerp, alsook professioneel concept, gebruikerservaring (UX) en gebruikersinterface (UI). Alle winnende inzendingen worden vermeld op ifdesign.com.SEO tags: Le Lapin Kitchenware, Le Lapin elektrische waterkoker, Le Lapin waterkoker, Design waterkokers, Design keuken artikelen, IF-award

Comments


bottom of page